Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmesine veya yangınla savaşım ekiplerinin çkırmızıışmasına imkân katkısızlar. Yangın bapları çoğunlukla kendiliğinden olarak kapanan ve panik amerikan barı gibi ivedi durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Kaliteli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini katkısızlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya antreine yardımcı olacaktır.

Özellikleri olarak öne çıkan en önemli yer ise öfkee dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve pencere pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabil acıe dayanıklıdır.

Binalarda bulundurulma zorunluluğu, modelleri ve yangın merdivenlerine açılan yangın baplarının hangi özelliklerde olması gerektiği sizler için bile heves ediliyor olur.

Bapnın güzel duyu örgüsı ve rağbet edilen aksesuarların tasarrufı ederı direkt olarak etkilemektedir.

Kullanılacak kişi adetsı 100 kişuz aşan yerlerde ve kesinlikle son çıkış kapılarında PUSH Pas veya PANİK Amerikan bar olmalıdır.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin şiddetli iş evetşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın diye olabildiğince duygulu davranıyoruz.

Binalarda muayyen standartlarda mevki alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları derunermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 serlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde yekta kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

 Buna bedel, bu bapnın birincil amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek yahut ağırlatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine bakılırsa

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın Kapısı Nasıl Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına sargılı olmakla baş yangın kapısı başa olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik takkadak çabucak tahliye olmasını sağlayan bu vaziyet can kaybı olmaması için önemlidir.

Mono blok cisim yapısı düzen sistemi veya panik bar sisteminin kilidin dâhilinden geçen 4 tane cıvata ile bir birine bağlanması ile katkısızlanmaktadır.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil geçmek, projenize iyi boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sayesinde güvenli mekanlar oluşmasına katkı temin etmek dâhilin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page